>Med -0.4% viktnedgång är Sara the Biggest Loser den här veckan. Mitt resultat är -0.1% och jag får därmed springa på 7 km på löpband samt köra roddmaskin i 15 min och böta 50 kronor till vår spa-resa.


Resultat, vinnare per vecka, Biggest Loser:
v.1 Sara -3.5% – Coola K +0.4%
v.2 Sara-1.3% – Coola K -3.3%
v.3 Sara-1.2% – Coola K -1.5%
v.4 Sara-0.9% – Coola K +1.0%
v.5 Sara -0.9% – Coola K -2.4%
v.6 Sara -0.6% – Coola K +1.8%
v.7 Sara -0.4% – Coola K -1.1%
v.8 Sara +/-0% – Coola K -1.7%
v.9 Sara -0.4% – Coola K -0.1%

Min vecka
Träningsmässigt blev det en lugn vecka, superlugn. 5 timmars träning fick jag ihop, och mestadels i i veckan. Helgen blev lugn, knappt någon träning, men bilkörning och sen social med familjen i Gbg. Maten skötte jag bra i veckan, och på helgen försökte jag hålla ner på extrakalorier som tårta och rödvin, men lite smakade jag.

Varför det inte blev mer än ett stackars hekto ner, undrar jag också. Men jag antar att det beror på minskad träning och inte minskad mat. Enkelt eller hur? Jag är glad dock att jag har kommit bort ifrån trenden att fluktuera så väldigt i vikt. Men nu har vattenmängden stabiliserats lite i kroppen. Nu är det dags att lägga i en andra växel, vi har snart kommit halvvägs i tävlingen och det är en del kilon kvar att tappa. Men jag kör på med träningen och ska sköta maten superbra, så ska vi se vad som händer!

>Who is the Biggest Loser? (Vecka 9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *