>Annat än träning

Ingen aktivitet i bloggen på ett par dagar, och faktiskt alltså ingen träning på flera dagar. Vad har hänt? Ja säg det, ibland hinner man inte träna, och andra dagar känner man inte för det. Och då gäller det ibland att våga ta det där break:et.

I torsdags försov jag mig till morgonsimningen och vaknade med väckarklockan (mobilen) i handen ca 30min för sent för att hinna dit. På kvällen blev det återhämtning i form av idrottsmassage hos min massör Karin. Det hanns med både vader, rygg, nacke och triceps. Och alla de musklerna var i behov av lite “uppfluff”.

I fredags blev det ännu en sovmorgon och ingen träning och sen på kvällen umgicks jag med snabb-Karin, men icke-tränings-umgicks då alltså!

Lördagen spenderades på stan (promenerade både dit och runt och hem (>90min), men promenad utan träningskläder räknas ju inte som träning i min värld) och gjorde en del ärenden. Lämnade bl.a in min cykel på service, så att den är redo för cyklingen nästa helg! Blev även lite spontan shopping, gick in på Runners Store och promenerade hem med en påse med ett par sprillans nya Asics Kayano 15 i. Nog för att man kan spara in på saker, men skorna är ju viktiga för att undvika skador, så skor ska man inte snåla in på! (Och mina senaste kayanos har ju faktiskt sprungits >100mil).


Kayano 15

Och idag, ja….hmm…nej. Idag blev det ingen träning. Jag kände inte för det helt enkelt. Och även om jag får lite små-ångest och tänker febrilt på vad jag borde göra eller borde träna, så slutade det med: nada. En hel vilodag till alltså. Men fick äntligen sova ut ordentligt (till 11) och kroppen vaknade ofta och visste inte vad jag sysslade med som lät mig sova ännu längre. Och sen har jag mest fixat hemma, slappat och ja vilat.

Men nu hoppas jag att jag har vilat nog, och att träningsglädjen kommer till mig igen. Jag laddar för en bra träningsvecka, 3 dagar här i Sthlm och tors-sön blir det cykelläger i Laholm. DET ser jag verkligen fram emot!

>Viloperiod

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *