>Med -1.0% viktnedgång är Sara the Biggest Loser den här veckan. Mitt resultat är +0.6% och jag får därmed springa på 7 km på löpband samt köra roddmaskin i 15 min och böta 50 kronor till vår spa-resa.


Resultat, vinnare per vecka, Biggest Loser:
v.1 Sara -3.5% – Coola K +0.4%
v.2 Sara-1.3% – Coola K -3.3%
v.3 Sara-1.2% – Coola K -1.5%
v.4 Sara-0.9% – Coola K +1.0%
v.5 Sara -0.9% – Coola K -2.4%
v.6 Sara -0.6% – Coola K +1.8%
v.7 Sara -0.4% – Coola K -1.1%
v.8 Sara +/-0% – Coola K -1.7%
v.9 Sara -0.4% – Coola K -0.1%
v.10 Sara -1.0% – Coola K +0.6%

Min vecka
Veckan såg ut att gå superbra. Jag tjuvvägde mig förra veckan och det såg bra ut. Träningen gick bra mån-ons och sen blev det en liten viloperiod. Kanske avsaknaden av träning i helgen gjorde att kroppen drog åt sig mer vätska nu igen? Ja jag är förvånad hur mycket det kan svänga åt olika håll.

Resultatet blev iaf +0.6% för mig denna veckan, men både förra veckan och nu ikväll vägde jag dryga kilot mindre! Men! Det är ju måndagens första vikt som räknas, så det är bara att jobba vidare mot nästa veckas invägning istället. Och då ska jag chocka genom att “gå ner” flera kilo på EN vecka! Jaja, jag vet själv vad jag väger de andra dagarna och jag försöker se långsiktigt. Nu har vi kommit halvvägs med 10 veckor i vår Biggest Loser tävling. 10 veckor kvar och en del kilo kvar att tappa. Men med mer kvalitetsträning och fortsatt bra mat ska det hända saker här, och ÄVEN på måndagar! Vänta så ska ni få se!

>Who is the Biggest Loser? (Vecka 10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *