>Massor av kul träning!

Simning
Imorse var det grym simträning på e-badet som vanligt, och jag var där! ;) Det var rätt tomt i banorna, vi var bara 3 i min lane. Jag var rätt yrvaken och trött i början men ett tag in i passet fattade jag vad jag sysslade med och fick bättre rytm i simningen.

Detta var dagens pass:

Uppv ca 150m.

350f: varje 25a halva benkick, halva ss.

Huvudserie: 3 x (3x100f: fokus: 1.få armtag. 2. få andetag, 3. ss, bra grepp, sedan 4×25 hårt start 40sek, sist 100f hårt.)

Sedan 8×50 lugn som nedvarvning.

Avbad 50rygg.
Totalt: 2450m, 66 min.

Styrka och lite utmaningar
Sen SL-kortslös som jag är just nu så tog jag en promenad efter jobbet (norrtull) bort till SATS Stadshagen. Där mötte jag upp med Sara som tränat en massa blandat i väntan på mig. Nu skulle vi köra lite kul träning ihop!

Jag var seg och lite halvfrustrerad när ja kom dit, men när vi väl bestämt vad vi skulle köra och satt igång kändes det genast bättre! Vi bestämde oss för att köra styrketräning (mitt dag2-pass: ben och bål) och försöka utmana varann på de statiska övningarna.
Vi körde:
– benböj i smithmaskin
– framsida-curl i maskin
– baksida-curl sittande i maskin (denna tog som sjutton!)
Avslutade sen benmassakern med utfallsgång med massor av steg, utan vila emellan!


Massa utfall


Fram och tillbaka i hallen

Sen körde vi utmaning på plankan (där jag satte nytt rekord) och sist jägarställning mot vägg som verkligen fick benen att skaka och skrika av mjölksyra. Mina stackars ben var inte helt återhämtade från gårdagens intervaller, och nu fick de en omgång till! Men än var det inte slut.

Vi skulle sen köra en liten utmaningstävling igen, bara för att det är så roligt! Idag blev det 2x3min maxande på löpbandet och sen 2x3min i roddmaskinen. Korta bra rusher och svetten rann och vi knappade på löpbandet i hetsen om vem som skulle komma längst på de där 3 minutrarna! Avslutningsvis blev det jag som vann löpbandsutmaningen och Sara som vann stort på rodden!


Nöjda med träningen

Sen var vi nöjda för kvällen och duschade och promenerade sen hemåt. Hem till kycklingmiddag och BL-kväll =)

>24 mar: Morgonsim och kvällsutmaningar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *