>Ner till sydligare breddgrader

Idag blev det en skön vilodag. Imorse sov jag och Sara, återhämtning är bra! Och ikväll var det stressigt och massa fixande. Hämtade ut min supersnygga cykel som nu blivit servad och fixad och nog blivit snabbare på kuppen! Sen har jag packat. Packade ner alla cykelkläder jag äger, samt varma mössor och handskar. För här ska cyklas! Ute! Strunt samma att våren har gått och gömt sig igen och att det nu är låga +grader ute. Årets första cykelläger är på gång!

Imorgon bitti åker jag tillsammans med klubbkompisen Zandra ner till Laholm för att cykla med de glada göteborgarna i HCK. Jag var där förra året och upptäckte vilket trevligt och kul cykelläger det var. Ett perfekt sätt att starta säsongen på, ingen press, inga prestationskrav, bara cykla tillsammans och få en del mil i benen. Ska bli kul!

Internet vet jag inte om jag kommer ha tillgång till alls. Så bloggen kan nog gapa tom fram t.om söndag kväll. Men då kommer jag isåfall berätta om alla cykelfärder över Hallandsåsen och i vackra Skåne och Halland! Solen skiner alltid i Halland, eller hur var det nu Sara? =)

>Cykelläger vid Hallandsåsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *