>Med -0.8% viktnedgång är jag the Biggest Loser den här veckan. Saras resultat är -0.5% och hon får därmed springa på 7 km på löpband samt köra roddmaskin i 15 min och böta 50 kronor till vår spa-resa.


Resultat, vinnare per vecka, Biggest Loser:
v.1 Sara -3.5% – Coola K +0.4%
v.2 Sara-1.3% – Coola K -3.3%
v.3 Sara-1.2% – Coola K -1.5%
v.4 Sara-0.9% – Coola K +1.0%
v.5 Sara -0.9% – Coola K -2.4%
v.6 Sara -0.6% – Coola K +1.8%
v.7 Sara -0.4% – Coola K -1.1%
v.8 Sara +/-0% – Coola K -1.7%
v.9 Sara -0.4% – Coola K -0.1%
v.10 Sara -1.0% – Coola K +0.6%
v.11 Sara -0.5% – Coola K -0.8%

Min vecka
Jag har haft en bra träningsvecka, bra intensiva pass och även distanspassen på cykel. Tyvärr har jag inte hunnit med straffrundan på löpband och rodden, men får ta igen det denna veckan istället!

Maten har jag skött bra, men fyllde på med lite fika som energi under cykelpassen, vilket var ok enligt coachen. Jag gick ner i vikt, så jag är nöjd. Men jag vet att det finns mer att tappa, och jag har sett lägre siffror på vågen. Men jag har ju mätt mig och nu också tagit foto, så att jag ser att det har hänt saker. Lite iaf. Och det är inte sommar riktigt än, finns en del veckor kvar alltså!


Start vs. Halvvägs

Nästa BL-vägning blir redan på söndag, då jag åker till Mallis på söndag och inte tar med vågen dit! Finns så mycket andra roliga saker att ta med: cykelkläder, löpardojjor, våtdräkt, goggles…..ah älska träningsläger!

>Who is the Biggest Loser? (Vecka 11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *