>I mitt påskägg

Under resten av dagen idag har jag packat! Skruvat isär cykeln så gott det går och stuvat ner den i min hard-case cykelväska, puh! Och lagt fram alla möjliga sorters träningskläder. Hur varmt är egentligen 15-20grader på Mallis? Är det verkligen så varmt där? Vad har man på sig om det regnar och är 11grader? Ja frågorna är många. Jag har träningskläder i mängder och har lagt fram det mesta. Det blir väl att välja hälften och packa ner det slutgiltiga imorgon bitti!

För imorgon, då åker jag till härliga Mallorca! På träningsläger då ja, vad annars? Men träningsläger ÄR semester för mig. Jag förstår inte hur det inte kan vara det man önskar göra när man är ledig: träna massor i solen, vila, äta, umgås med andra träningsglada människor.

Jag reser på en cykelresa: CampMallorca, där även min simtränare Micke kommer hålla i simträning. Och med ett löparskor med i väskan så har man ju ett komplett triathlonläger! Jag har aldrig varit på Mallorca innan, men vad jag hört och sett så är det bästa cykelresmålet med fin asfalt, härliga småvägar, otroliga backar, och mysiga fik.


Serpentinbackar att utmana

10 dagars träning i solen har jag framför mig. Jag tar förstås med datorn och bloggar om all träning när tid finns över! För visst måste man återhämta sig också. Träna, och vila! Det är ju semester!

>Träningsläger på Mallis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *