>Triathleter, triathleter

Det roliga med att vara på träningsläger är förutom de oändliga träningsmöjligheterna, vila- och spamöjligheterna, de stora bufféerna med massor med god och bra mat, är ju ändå träningsfolket som är här! Äntligen kan man snacka träning och kläcka ur sig träningsmängder och termer utan att folk ser chockade ut eller tycker att man är en galning. Nej för här är alla lika galna! =)

Mallis svämmar nu över av cyklister och triathleter, och alla är jäkligt roliga att umgås med! Att sen vissa går runt med brutna revben, uppskrapade armar och knän eller bara har en jäkligt röd och “snygg” cykelbränna, och är lika glada för det, ja det är det normala häromkring!

Triathlon Väst, triklubben från Gbg, tränar inte bara, de firar också födelsedagar, på detta vis! Är det därför de missar simträningen på morgonen tro? ;)

>Lite simning, lite cykling, lite löpning och lite naket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *