>Ladd

Vilat och laddat, det är vad jag har gjort de senaste dagarna. Nu är det 3dje vilodagen i rad, och det var inte riktigt meningen, men det bara blev så. Har haft svårt att vakna på morgnarna, kroppen vill sova! Och på kvällarna har jag varit lite kall och frusen och då valt återhämtning i form av att sitta under en filt i soffan och kolla på Dexter =) (som förövrigt coach Mike lurade på mig på Mallis, och nu har jag fastnat för serien med “the world’s favourite serial killer“)

Men, jag har iaf fortsatt att promenera till och från jobbet, så 70min extra vardagsmotion får jag till varje dag iaf. Och den här vilan känns faktiskt helt ok, jag vet ju vad som väntar nu i helgen: massor med träning!

Nu sitter jag på tåget ner till Halmstad. Ska träffa Sara hela helgen (ja min helg började idag!) och vi ska leka träningsläger! =) Ja visst är det kul med camps och läger, men varför göra så stor grej av det, betala dyra pengar osv. Det kan man ju satsa på ibland. Men vill man ha träningsläger oftare, då kan man bara planera en massa träning på ett fint ställe (gärna där någon av er bor) och sen bara köra järnet!

Vi har bl.a. följande planerat: intervallpass, långpass löpning, löpning från Tylösand, simning(jag), spinning, styrka, yoga, och ja sen lite andra kul utmaningar som vi blivit inspirerade från Biggest Loser. Så jag kommer att få träna massor i helgen. Helt underbart!

Så jag har laddat med vila, fortsatt bra mat, återhämtning, och nu senast en massa träningsinspiration i form av en tidning. Letade febrilt på Pressbyrån efter något som jag ville läsa. Men det ska va något vettigt, gärna om träning. Och så föll mitt öga på en ny triathlontidning från UK: Triathlon Plus.

Jag har ju tidningen Triathlete hemma, men denna var en helt ny och spännande tidning med inslag och tips direkt från triathleter i världseliten. Och sen en massa fina bilder på triathloncyklar, prylar och grejer. Ahh! Motivation och inspiration på hög nivå!

Nu är jag laddad! Längtar tills jag är framme i Halmstad. Vi börjar imorgon bitti med morgonträning!

>Träningshelg i Halmstad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *