>Full rulle

Idag körde jag och Sara en hel förmiddag på gymmet, SATS Halmstad. Vi började med spinning kl.10, och då var det en instruktör från SATS Helsingborg, då alla i staben i Halmstad åkt på någon sorts vinstresa till Mallis. Instruktören var bra! Passet var genomtänkt, musiken, upplägget, ja allt. Det enda trista var att micken inte funkade, så hon fick skrika istället, och hördes lite dåligt. Annars var det ett full-pott-pass på spinningcykeln. Jag trampade på och fick upp puls och svetten rann, men särskilt trött blev jag inte ändå. Spinning är inte samma sak som cykling!

Sen kördev i styrketräning i ett halvtomt gym. Jag körde mitt dag1-pass: överkropp och bål, och slängde in lite extra magövningar som situps. Jag fick passning på axelpressen och det kändes tryggt och bra!


Starka Sara


Efter planka och massor med situps

Sen kl.12 körde vi Sats Yoga. Det var bra och trevligt, men avslappningen är som vanligt bäst, och den var lång och bra och då somnade vi. Sen vaknade vi och promenerade hem!

Lunch käkade vi i solen på balkongen, och när maten var uppäten somnade vi där ute. Slappt och skönt! Vi vaknade precis i tid för att hinna byta om och fick sen springa bort till bussen (som vi missade och fick springa en hållplats till) som gick till Tylösand. Vi kom med den till slut och åkte hela vägen bort till Tylösand. Där gick vi sen ner till stranden och började vår hemjogg hem till Halmstad igen, på Prins Bertils Stig.

Vi sprang lugnt på stigen och det var bara att låta benen gå. Jag hamnade före lite ibland, och Sara sprang på, och Grabben stack iväg ibland för att köra fartlek och intervaller. Vi höll igång och tog oss framåt, kilometer för kilometer. Det var soligt och fint, men lite blåsigt, men otroligt vacker utsikt! Riktigt trevlig löparrunda! Vi knatade på där, och efter drygt en timme kom jag på att jag hade lite bråttom hem (skulle ha telemöte med coach P) så jag och Grabben stack iväg på en 1,5km intervall (det som var kvar hem) i ungefär 4:45-fart. Jag fick upp pulsen, Grabben drog och jag sprang på. Snart var vi tillbaka vid stan och sen hemma i tid. Perfekt! Jag fick ihop ca 14km på 1:24, alltså 6:01 i snitt.


Glada på bussen på väg till Tylösand


Vårfint i Halmstad

Det var dagens träning det. Sen ikväll har vi varit ute och käkat god middag och sen vart ute på klubb i Halmstad. Partat och dansat, men också insett att vi har faktiskt inte missat något. Att prioritera träningen framför party känns helt rätt. Adrenalinkickar, utmaningar och tävlingar känns mkt mer lockande än allmän fylla ute. Men dansa kan vara kul ibland! Nu har jag bloggat för första gången så här tidigt på morgonen, blev lite inspirerad av Sara då. Men nu känns sängen jäkligt lockande! Godnatt!

>25 apr: Träning i Halmstad, dag 2/3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *