>Funktionströja ur löparkollektionen

Vi (5 träningsbloggare i en testpanel) har fått i uppdrag att utvärdera Crafts sport- och träningskläder. Vi testar olika plagg varje vecka och denna vecka har vi testat Performance Run Tee. Vi har testat plaggen utifrån design, funktion och komfort.

Såhär står det om plagget på Crafts hemsida:


Performance Run Tee
– Ergonomic shape and fit for total freedom of movement
– Light and soft fabric with structure
– Ventilation panels at sweat zones
– Reflective prints

Såhär tyckte jag om tröjan:

Träning
Jag har testat tröjan under flertalet löppass, för att testa den i sin rätta miljö så att säga. Alla pass har varit utomhus och ibland har jag haft en tunn jacka över, eller nu på senare när det varit varmt: bara tröjan. Den har varit skön och följsam och känts lagom varm/sval. Funktionströja som den är har den såklart transporterat bort svetten!


Välanvänd under löppassen!

Design
Det är lite mer _tröja_ över den, än de tunna pro cool funktionströjorna. Materialet är lite tjockare och designen lite mer pimpad. Den är i helfärg (finns i 7 olika färger, jag fick testa en mörklila) med synliga sömmar på framsidan uppe vid axlarna ner mot magen. På ryggen under nacken finns ett vitt parti som är i mesh. Enkel design, men ändå lite mer än bara enfärgat. Jag tycker sömmarna är snygga och gör att det är lite mer liv i tröjan.

Funktion
Det är en funktionströja och helt perfekt till löpning. Den är följsam och skön och ha på sig, sitter tight men inte superslimmat. Den transporterar bort svett och håller en torr.

Komfort
Väldigt skön tröja. Lagom varm nu i vårtider. Jag har varit mycket bekväm i tröjan och helt enkelt inte tänkt så mkt på den under passen. Den har låtit mig fokusera på löpningen!

Det var vad jag tyckte! Vill du veta vad de övriga i testpanelen tyckte? Kika in hos River, Sara, Terese och Sofia.

Så här tyckte jag om:
1. Craft: Flex Hood och Flex Straight Pants.
2. Craft: Bike Pro Cool sock
3. Craft: Pro Cool Boxer
4. Craft: Active Wave Jersey
5. Craft: Pro Cool Singlet & Pro Cool Tee
6. Craft: Pro Zero Extreme Crew

Nästa vecka fortsätter testet!

>Test: Craft: Performance Run Tee

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *