>Återhämtningsdag

Idag fick kroppen och benen vila från löpningen. Det har blivit en del springande de senaste dagarna, och två intervallpass på raken. Idag blev det alltså inte många knop.

Men även om jag inte tränar så mycket då jag har återhämtningsdag, blir det en del promenerande! Går ju nu både till och från jobbet. Idag blev det: Till jobbet imorse (35min) sen från norrtull till vasagatan (Runners Store) och sen tillbaka till Odenplan. På Runners Store inhandlades nya löpardojjor, nya lätta favoriter! (Dags för lite bra belöningar!) Det blev ett par Asics Noosa Tri och ett par Saucony Grid Type A2. Testade båda, sprang lite på löpband och fick till och med fram en våg för att se hur lätta de var (och vad som skiljde dem åt, Noosa på 230gr, Saucony på 170gr). Nu är jag verkligen kittad för löppassen framöver!

Sen hann jag gå förbi hotellet där Sara hade event ikväll, och träffades snabbt för att få de saker jag glömt hos henne i helgen. Jag visade upp mina nya löparälsklingar, men hon tyckte jag köpte för många skor. Pf! KAN man ens göra det? ;)


Snabbsko 1: Till långdistans och tävling


Snabbsko 2: Till kortare tävling och träning

Sen blev det som sagt promenad tillbaka till Odenplan för att köra det bästa återhämtningspasset: Yoga! Det var Sats FortsättningsYoga idag kl.19 och det var grymt bra! Fortsättningsyogan är ju mycket mer rejäl än den vanliga. Instruktören var riktigt bra, förklarade bra och det var jämnt tempo på alla övningar. Jag upptäckte också att delfin-posen tog riktigt bra. Det sträckte och kändes _precis_ där i bröstryggen som jag är så stel, där jag behöver sträcka ut! Så de 75min yoga kändes verkligen välbehövligt idag. Jag har tänkt att nu om jag ska springa mer så ska jag “motverka” med att köra mer yoga också. Behöver ju balans i kroppen!

>28 apr: Yogis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *