>Löpargalningen

Ja vart har alla belöningar tagit vägen har ni säkert undrat? Det var ju ett bra tag sen sist jag berättade om något pris jag belönat mig med efter ännu ett kilo viktminskning. Grejen är ju att jag kom ju ner under en kilogräns redan för en månad sen, men visste inte riktigt vad jag skulle “belöna” mig med. Det mesta jag köper har ju ändå med träning att göra, och jag känner själv att det mesta jag gör/köper ÄR ju en belöning, för det är ju kul grejer! Träningsresor, utrustning osv.

Men nu igår måndag passerade jag ännu en kilogräns när jag vann Biggest Loser, och tänkte att nu får jag passa på att belöna mig. För nu kom jag på en sak jag skulle vilja ha! Förra veckan köptes det skor, och då köpte jag ett par extra (snabbskorna Saucony Grid Type A2) som belöning (belöning nr 5) då. Och idag var jag på Runners Store och gick runt bland prylarna med något drömskt i blicken. Det finns mycket där jag vill ha! Men idag var det kepsar som gällde.

Jag älskar att springa i keps! Det är den bästa uppfinningen för löpare. Kepsen håller håret borta från ansiktet, suger upp och transporterar bort svett, håller rufskalufsen under kontroll (gömd) och är superbra när man springer i ösregn då man slipper regn rakt i ögonen. Perfekt! Så jag märkte att jag hade bara 2 bra löparkepsar hemma, båda som jag fått under triathlontävlingar i USA (där man fick en funktionskeps istället för en sketen t-shirt i bomull(!) i sin goodiebag). Så ofta som jag springer nu så behöver jag mer kepsar! Så 2st nya kepsar från Nike blev det som belöning för detta kilot jag tappat! (belöning nr 6)


Nr 5: Snabbskorna!


Nr 6: Löparkepsar!

Riktigt kul belöningar tyckte jag. Löpfokuserad träning och löpfokuserade belöningar! =)

Så nu väger jag alltså under X-6 kilo, och har fått belöning 5 & 6. Nästa belöning fås när jag nått under X-7kg!

Belöningslista, fått hittills:
Under X kg: Body Butter från Body Shop, uppnått: 26/1
Under X-1kg: Casall SportBH, uppnått: 2/2
Under X-2kg: Ögonbryn + frans – färgning, uppnått 16/2
Under X-3kg: Frisören: klipp + färg, uppnått 16/2
Under X-4kg: ID Smink, uppnått 9/3
Under X-5kg: Saucony Grid Type A2, uppnått 5/4
Under X-6kg: Löparkeps x 2, uppnått 4/5
Under X-7kg:…..nästa belöning

>Viktprojektet: Belöning nr 6 & 7!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *