>Tillbaka i poolen

Efter intervallpasset i onsdags träffade jag sen min kompis Carro som var och hälsade på från Skåne. Carro och jag, we go way back, sen gymnasietiden! Hon var i stan och skulle hälsa på några dagar. Jag kom svettig från mitt intervallpass och mötte upp och jag var väl inte bästa värden som sen väckte min gäst kl.05.30 på morgonen, när jag smög runt för att ge mig iväg på simningen. Men jag tror Carro lyckades somna om! =)

För imorse kom jag upp, jag lyckades vakna i tid och då var det bara att ge sig av, inga ursäkter! Kom till Eriksdalsbadet i god tid och var helt förvånad av hur ljust det är så tidigt på morgonen nu. Solen går upp redan mitt i natten nu ju!

Det var rätt fullt med folk på simpasset idag, kul! Många som känner att säsongen börjar närma sig. Det var kul att simma igen, jag har ju inte simmat för Micke sen på Mallorca, några veckor nu. Det var ovant i början men jag hann komma in i det lite under uppvärmningen. Och tur var väl det, för sen när passet började var det “plattan i mattan”!

Vi körde följande pass:

Uppv ca 200f.

8×25: fart 1-4

Sen set med max: 8×25 + 2×50 (start 1:00)
4 set, fokus:
1. ben
2. arm
3 + 4: arm + ben och bra teknik

Sist 50f lugnt

1 army-50a

100f avbad.
Totalt: 1800m, 62min.

Det första set:et med bensparkar tog rätt rejält på mina trötta intervallben. Och i slutet av passet kändes det i axlar och armar. Men jag tog mig dit, och jag simmade. Sen kan det ju inte alltid kännas piggt och fräscht i kroppen!

Så då hade jag träningen avklarat tidigt på morgonen. Sen blev det vila resten av dagen och kvällen. Efter jobbet mötte jag upp med Carro nere på stan. Det blev promenerande på stan, lite shopping (icke-tränings-shopping!) och sen käk och sist avslutade vi med bio. Jag har inte varit på bio på evigheter så jag är kanske lite sen på det, men vi ville båda se den prisbelönta filmen Slumdog Millionaire, och det visade sig vara ett bra val! Riktigt bra film! Det blev en trevlig kväll i bra kompis sällskap alltså! =)

>7 maj: Simning och shopping

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *