>Mer träning!

Har man avklarat ett långpass innan lunch har man ju en hel halv dag till att spendera! På mer träning då såklart! Men innan dess slappade jag hemma en del, fixade hemma och låg sen i soffan och kollade på Dexter (kan inte slita mig från den serien!).

Styrka
Efter några timmars vila packade jag sen väskan och promenerade bort till SATS Fridhemsplan. Det var rätt tomt på gymet, sådär lagom söndagsslappt. Jag var där ett tag innan min yogaklass började så jag körde bålstyrka i 15 min först. Det blev samma magövningar som jag körde i tisdags och som jag sen hade träningsvärk av i flera dagar, alltså måste de ha fungerat? Det blev plankan 2 ggr, 3 set med 4x20reps (raka, sneda, sneda, höftlyft) och sist sidoplankan med rotation, 2×10 på varje sida.

Yoga
Sen var det dags för yoga, och det var en SATS Fortsättningsyoga som jag gillar bäst. Jag hade dock inte gått på just denna klassen innan så det skulle bli spännande att se hur instruktören var. Men han var riktigt bra! Det var en klass med högt tempo i solhälsningarna, man fick kämpa för att hänga med, och fick upp värmen bra. Men sen i resten av positionerna höll vi verkligen länge och det var tufft! Man blev varm, svettig, och kände verkligen hur kroppen “vecklade ut sig” och ryggen blev mjukare. Så skönt! Efter 75 min yoga kände jag att kroppen var i bra balans igen!

Trainer

Sen hemma igen blev det mellanmål och mer slappande innan jag gav mig på nästa pass. Jag hade bestämt mig nu för att sätta upp trainern igen och försöka köra på den igen, se om jag kunde få den att fungera. Bytte hjul till mitt nya trainerhjul och fixade alla grejer på plats. Sen testade jag, och yes nu funkade den! Så det blev ett “svettpass”, lugnt pass men fick upp värmen och svetten rann. Körde ett catalyst-pass med 5min intervaller på olika nivåer i totalt 46 min. Lyssnade på musik på stereon som fick dölja brummandet från trainern, tittade på teve och bara trampade på. Kändes kul och bra, trainern är igång igen! =)


Trainer i lghten


Svettig!

Det var dagens träning det! Fick till en blandning av det mesta!
>10 maj (forts): Styrka, rörlighet och svett!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *