>Återhämtning

Efter mitt härliga löppass igårkväll var jag sen så uppe i varv så jag kunde ju tyvärr inte somna sen i tid. Låg och vred och vände på mig länge och när klockan sen ringde kl.5.30 hade jag sovit alldeles för lite för att orka upp på morgonsimträning. Att man blir så kvällspigg av träningen! Jag tycker kroppen borde fatta att sömn är ju näst bästa grejen. Och ligger man horisontellt borde ju kroppen bara slå av “on”-knappen och somna direkt! Att det ska vara så svårt!

Men sömn är ju både viktigt och bra, så jag kände inte nån vidare ångest för det missade passet. Får sova mer och ta igen simningen på torsdag istället. Men efter jobbet idag blev det iaf lite träning, och nu var det bålstyrka och sen återhämtning iform av yoga.

Jag promenerade till Sats Odenplan och hann med 15 min bålstyrka innan yogapasset började. Jag körde mitt lilla bålprogram: plankan, sneda plankan med rotation och en massa situps. Det kändes i magen redan på första situp:en att det bara gått två dagar sen sista bålstyrkan. Träningsvärk! Men det gick bra ändå, körde på och det kändes att magen fick jobba.

Sen yogapasset var ett fortsättningspass, och riktigt bra som vanligt. Nu har jag gått så många gånger de senaste veckorna att jag vet vad som kommer härnäst i programmet. Och jag har fått lite mer koll på övningarna och vet hur det ska kännas, var det ska sträcka osv. Yoga är så himla bra, det känns som bästa återhämtningen, bättre än helvila!

Så det var dagens lugna träning det. Och nu ska jag försöka bli trött och sova en massa så att jag laddar för resten av veckan!

>12 maj: Mage och yoga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *