>Imorgon gäller det!

Man kan ju tro att GöteborgsVarvet är mitt stora mål iår, eller att jag satsar allt på ett kort (så mycket som jag tjatar om gbgVarvet). Men det är ju inte riktigt sant, det är ju ett delmål och en kul grej på vägen mot min satsning på triathlon i sommar. Saken är den att jag har ju inte tränat på 2 (två!) hela dagar och har därför inte så mycket att berätta om just träningen…

Hmm. Men vila är ju bra det med. Jag vilade igår och fick sen idrottsmassage av bästaste Karin, men det var inte särskilt skönt! Men hon gick ändå inte på så hårt sa hon just för att jag skulle tävla imorgon. Vilken tur! Benmassage fram och baksida, det var nästan outhärdligt! Jag kanske borde börja stretcha mer.


Och idag var det egentligen tänkt att jag skulle få in en minijogg imorse, mest för att få igång benen lite. Men jag valde att sova istället. Var lite nojjig igår om att jag kände något kittel i halsen och att jag skulle bli sjuk, så då prioriterade jag sömn istället. Och sjuk tänker jag inte bli. Jag är frisk och jag är stark! Och kanske lite snabb. =)

Sitter på tåget nu, köpte en triathlontidning igen och har läst lite i den, fixat med min låtlista på ipoden så att jag har bra musik HELA loppet, samt meckat med min Garmin Forerunner så att den ska visa mig den datan jag vill se under tiden jag springer. Sådär. Nu är jag laddad! Och uppvilad så att man nästan blir helt rastlös. Perfekt. Bara att släppa loss imorgon alltså! Wish me luck!

>GöteborgsVarvet: 1 dag kvar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *