>Springa med syrran

Dagen har spenderats i Onsala (utanför Kungsbacka) hos min syrra m. familj o barn. När jag ändå var och hälsade på och sprang GbgVarv så kunde vi ju passa på att springa lite ihop. Min syster har nämligen också börjat springa nu (heja!) och ska springa Midnattsloppet 10km i Gbg i sommar.

Så på eftermiddagen stack jag och syrran ut på en liten jogg. Jag behövde bara röra lite på benen, så de inte hinner stelna till eller nåt sånt. Och syrran ville visa rundan som hon brukar springa. Så vi joggade iväg längs vägen in i skogen. Vi sprang på och joggade lugnt, mina vader var lite småstela i början men det släppte snabbt. Jag tog rollen som löparsnackare och syrran sprang på och lyssnade, och visade vägen. Det var soligt och fint och vi sprang på småvägar runt området. Förbi hästhagar och fält och genom skog på asfalterade småvägar.

Löpning
Totalt: 4.1 km
Tid: 25:34 min
Tempo: 6:14
Puls (medel/max): 123/167 bpm

Det blev en skön liten jogg på drygt 4km. Det räckte bra idag och det var skönt att komma ut, och just få se syrran springa och se var hon kör sina rundor! Jag passade på att ge lite löpartips och hoppas såklart att hon kommer älska löpningen så mycket som jag gör. Löparglädje och endorfiner är underbart!

>17 maj: Återhämtningsjogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *