>I ljud och bild

Tack för alla snälla kommentarer och gratulationer efter mitt GöteborgsVarv! Jag har gått runt och funderat på loppet och hur det kändes och hur kul det egentligen var! Trots småproblemen så fixade jag ju det ändå på tiden jag önskade, och det är jag grymt nöjd med!

Fick lite bilder mailade till mig idag, av Kjell Bengtsson som lyckats fånga mig på bild uppe på andra bron. Tack för bilderna!


Sen har ju de officiella resultaten kommit upp och då hittade jag även mina mellantider. Här är dem:

5 km 00:24:01
10km 00:49:17
15km 01:15:51
20km 01:41:59
21,1km 01:47:27

Kom alltså på plats 990 bland damerna. Men jag vill ju veta hur jag placerar mig bland _alla_, så jag snokade runt lite och gissar på att runt 10 000 herrar kom före mig i mål. Så runt 11000 plats av 41000 startande.

Här kommer soundtracket till mitt GöteborgsVarv, en riktigt peppande låt, tyckte jag iaf som satte den på repeat när det kändes lite tungt. Ingen vers, men det är bara att slänga in “Håll höger, tack!” på väl valda ställen så har du mitt soundtrack! =)

Ali Payami – Blade

Kollade också lite på mitt blogginlägg efter förra årets GöteborgsVarv och visst var det lite trångt då också. Det var kul att läsa hur jag hade känt och tänkt då. Det jag reagerade över dock var att jag hade nästan samma puls då som nu (163/183 mot iår 165/176), men sprang nu dryga 8 min snabbare. Kul med utveckling!

>Göteborgsvarvet flashback

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *