>Aktiv vila

Onsdagen och torsdagen har varit återhämtningsdagar efter all löpning och maxning de senaste dagarna (Göteborgsvarv och Milspåret). I onsdags morse vaknade jag faktiskt tidigt och gick upp och iväg till SATS Fridhemsplan för lite skön yoga på morgonkvisten.

Det var fortsättningsyogan och det var med en bra instruktör. Även om jag har gått på yoga mer på sistone så känner jag alltid att det finns mer att lära, det finns mycket kvar alltså. Att bli rörligare, sträcka mer, bli starkare osv. Yoga känns iaf riktigt bra som en motpol till löpningen som gör mig stelare.

Det var ett skönt yogapass. jag fick upp värmen rätt snart och svetten rann och det kändes bra passet igenom. Vi hade även riktig myskänsla därinne då vi bara hade levande ljus som belysning. Nice, särskilt så tidigt på morgonen =)

Resten av onsdagen blev sen promenerande till jobb, en massa jobbande till sent på kvällen och sen promenerande hem från jobbet.

Torsdag blev en helvilodag. Inte planerad sådan, men det kändes ändå rätt ok att bara vila. Jag sov länge, behövde tydligen det, och med träningsplaneringen framöver kändes det ändå rätt att klämma in en vilodag nu! Men det blev rätt så inaktiv vila denna dag, soffan är rätt skön den med ibland! =)

>20 maj: Morgonyoga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *