>Det blev en återhämtningsdag

Kvällens jogga blev istället yoga. Jag tänkte väl lite optimistiskt när jag skulle få till båda passen, men efter yogan var kroppen rätt mör ändå, och då kände jag inte riktigt för löpning. Och yoga ville jag prioritera idag, kändes som att ryggen behövde det. Löpningen flyttar jag till imorgon istället.

Jag gick på Sats Fortsättningsyoga 75min på fridhemsplan. Samma pass som jag gick på för någon vecka sedan. Det var riktigt bra och jobbig yoga! Det gick snabbt i uppvärmningen och solhälsningarna, jag fick upp värmen och svetten rann. Sen i de statiska positionerna höll vi sådär obekvämt länge i varje, det var tufft! Men det kändes iaf bra i kroppen, nu blev den uträtad och stretchad så att den fixar med lite mer löpning. Balans var det ja!

>24 maj (forts) Yoga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *