>Som i slowmotion

Då jag enligt coachen inte skulle ta igen gårdagens missade morgonjogg idag, så valde jag istället att ta en morgonpromenad. För jag ville gärna komma ut och röra på mig lite på morgonen, det känns som att dagen blir så mycket bättre då med en bra start. Sen tyckte jag det skulle bli skönt att få igång benen lite också, för springa ska jag ju göra, men senare ikväll.

Så jag snoozade _bara_ i en timme imorse, och sen tog jag mig i kragen och hoppade ur sängen. På med lite mysträningskläder och en keps och sen ut. Det var varmt och soligt ute, för att ändå vara morgon.

Jag gick i snabb fart för att vara promenerande, men gud vad det går långsamt att gå när man är van att springa! Man kommer liksom ingenstans =)
Jag gick längs med karlbergskanalen via stadshuset, norrmälarstrand bort till rålis. Det var otroligt vackert idag. Vattnet var stilla och det var lugnt och skönt ute. En del joggare och promenerande men annars så var det ett skönt lugn.

Gick sen förbi rålis och bort via stadshagen och sen ner till karlbergskanalen och hem. Fick ihop en skön morgonpromenad på 70 min. Blev varm i kroppen och benen kändes uppmjukade och bra. Skönt att komma ut, även om det “bara” blev promenad!

>24 maj: Morgonpromenad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *