>I solsken

Imorse hade jag verkligen bestämt mig, att det skulle bli simning av! Men att träna sent kvällen innan är väl inte det mest optimala, det tog ett tag att både komma i säng och att sen somna. Men när klockan ringde (massor med alarm) kl.05.30 så tog jag mig faktiskt upp. Kände mig hyfsat pigg ändå och var ju vaken så det var bara att ge sig iväg. Skönt nu iaf att det är så ljust ute, härligt!

Kom till badet precis i tid till att de öppnade och träffade simpolarna som jag inte sett på länge (Mallis senast, eller den enda gången jag simmat sen dess). Idag var det premiär för simträning i utepoolen, 50an på eriksdalsbadet.

För mig som inte hade simmat på evigheter kändes 50an otroligt lång! Jag var nog lite halvvaken ibörjan för jag funderade på under uppvärmningen om det var en 25m-bassäng och om det bara var jag som var seg på att simma, eller om den verkligen var längre än den vanliga, haha. Men det var underbart att simma under bar himmel och i solsken. Det är så det SKA vara. Jag älskar utesimning (i pool)!

Vi körde följande pass:
Uppv. 200f.
Huvudserie: 3x(8x100f)

Totalt: 2600m, 74min

100-ingarna skulle vara på anaerob fart, men jag fick tipset att strunta i det och fokusera på tekniken istället och ta det lugnt. Så det gjorde jag. Det kändes att det var längesen jag simmade sist. Som att simma i sirap!

Men det är bara att simträna lite mer ofta så kommer jag nog snart på banan igen! Har haft lite mer löpfokus på sistone, och det är inte fel det heller.

>26 maj: Morgonsimning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *