>Sim och springprylar

Nu har jag passerat fler kilogränser och får därmed belöna mig med lite roliga träningsprylar. Det som jag har köpt denna gången är saker som jag verkligen behöver: nya simglasögon och ett snyggt löparlinne till att ha på lördag på maran! (Man kan ju lika gärna vara snygg och synas bra i vimlet om nu någon står och hejar på just mig)

Simglasögonen (belöning nr 7) blev favoriten Blue Seventy Vision som jag köper från LeWaSport.se. De är de bäsa simglasögonen för min huvudform och de sitter på bra och läcker inte in. Det tog ett tag att hitta de som var bäst för mig, men nu när jag har hittat dem, köper jag ofta en i varje färg för att ha inför säsongen. Så det blev 3st: ett par gula, blå och rökfärg.

Linnet (belöning nr 8) som jag fick köpa är ett Craft Elite Run Singlet som jag ska ha på mig på lördag alltså. Det är tunt och skönt, jag har ett vitt sådant som jag hade på maran förra året. Men detta nya är alltså i fin corallfärg, lite färgglatt för att synas ordentligt och sticka ut från killarna som säkerligen kommer ha alla färger utom corall va? Snyggt och bekvämt linne, och lagom varmt, för prognosen visar väl just nu 20+ grader på lördag. Allt mellan 20-30 får man räkna med alltså!

Nr 7: Simglasögon!

Nr 8: Snyggt linne!

Två belöningar på en gång igen alltså. Jag hinner inte med att hitta på belöningar i samma takt som jag går ner. Vilka problem ;)

Så nu väger jag alltså under X-8 kilo, och har fått belöning 7 & 8. Nästa belöning fås när jag nått under X-9kg!

Belöningslista, fått hittills:
Under X kg: Body Butter från Body Shop, uppnått: 26/1
Under X-1kg: Casall SportBH, uppnått: 2/2
Under X-2kg: Ögonbryn + frans – färgning, uppnått 16/2
Under X-3kg: Frisören: klipp + färg, uppnått 16/2
Under X-4kg: ID Smink, uppnått 9/3
Under X-5kg: Saucony Grid Type A2, uppnått 5/4
Under X-6kg: Löparkeps x 2, uppnått 4/5
Under X-7kg: Simglasögon x 3, uppnått 11/5
Under X-8kg: Linne Craft, uppnått 25/5
Under X-9kg:…..nästa belöning

>Viktprojektet: Belöning nr 8 & 9!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *