>Ladd

Imorse vaknade jag rätt tvärt när klockan ringde. Har något minne av en löparmardröm, något sorts lopp och stress. Var trött när jag vaknade men tänkte på simningen, som blir bättre ju mer man övar. Så jag kom upp och iväg om än lite försenad, till eriksdalsbadet. Mardrömmen glömde jag snabbt bort, att springa på lördag ska bli kul ju!

Simning
Det var kallare idag men poolen var iaf varmare än luften. Så så fort man var i och kunde sätta igång och simma kändes temperaturen ok. Men istället för solsken var det mer moln imorse. Men man kanske får lite bränna genom molnen med?

Dagens simpass blev följande:
Uppv 200f,

Sen 6×50, halva hårt, halva löst.

Huvudserie: 6x(100hårt + 50hårt + 50löst, med 30sek vila mellan 100-50:an).

Sist 100f/rygg avbad.
Totalt: 1800m, 50 min.

Det kändes lite bättre idag än i tisdags, men det var fortfarande lite segt. Men det är bara att simma på så släpper det snart och så är man snart tillbaka i sin storform. Eller?

Shopping

Simningen var dagens enda träningspass. Efter jobbet var det sen dags för ladd och återhämtning. Jag började med att ta mig till RunnersStore för att köpa det där Craft linnet som jag sett, det i korallfärg. Trodde jag ja. Väl där så ser jag linnet som heter Craft Elite Run och färgen är allt annat än korall, det är helt och hållet knallorange (samma färg som detta linnet)! Inget fel på orange, men hur kan det visa så fel på bilder från Crafts hemsida och produktinformationen?

Jag ville inte ge upp i jakten på det korallfärgade craftlinnet, så jag tog mig vidare till Löplabbets tjejaffär på kungsgatan. Där såg jag samma oranga linne. Suck! Men så såg jag att de hade ju Crafts Pro Cool linnen också. Såna har jag i vitt som jag använder på löpning på sommaren och på spinningen på vintern. Jag såg att det fanns i korall! Iaf ett på en skyltdocka. Var nästan helt slutsålt, men jag frågade om det fanns mer på lager, och efter ett tag kommer de ut, och har ett korallfärgat linne, som råkar vara i min stl kvar! Perfekt! It was meant to be, liksom =)

Så jag provar och köper sen linnet + en ny löparkeps (svart från Gore). Innan jag sen kommer fram till min slutdestination (idrottsmassören Karin) så hinner jag förbi en Intersportbutik också. Passar på att prova min favoritsportH från Casall i en stl mindre än vanligt, har känt att jag blivit mindre, och behöver byta ner mig. Den nya stl passade perfekt och nu är jag totalt kittad till på lördag! Och det bästa är att det är kläder som jag är van vid, som jag använt massor under all träning, men bara ny färg och stl.

Massage
Så jag hann med mycket idag innan jag sen var framme hos Karin för idrottsmassagen. Jag gick ju på massage torsdagen innan GbgVarvet och fluffade upp musklerna och det fungerade ju utmärkt, så nu inför Maran gjorde jag samma sak. Det blev fokus på ben idag, men ben framsida/baksida, rygg och nacke mjukades och fluffades upp. Och det behövdes! Karin tog inte i till max eftersom jag inte ska vara helt mosad till på lördag, och det kändes bra det. Att gå på hårdare just nu skulle bara göra ont!

Så nu är jag hemma igen och nu till sista och viktigaste komponenten inför lördag – sömn! Jag har sovit lite för lite i veckan och får ta igen det nu, och ja imorgon natt då, är ju skönt att man får sovmorgon till på lördag! Så snart ska jag sova, och drömma fina drömmar om hur jag springer ett härligt lopp och njuter av en grym känsla i kroppen. Inga mer löparmardrömmar, att oroa sig och ha ångest lämnar jag över till någon annan. Lagom laddad är jag, förväntansfull och ser fram emot att ha riktigt kul på lördag!

>28 maj: Simning, shopping och massage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *