>Varm, trött och stel

Efter två hela dagars vila var det äntligen dags att röra på kroppen lite igen. Men inte med löpning om ni trodde det, nej benen får vila från just den rörelsen ett litet tag till. Jag har inte haft så ont i benen egentligen efter maran, men lite stel i underbenen (sidan av vaderna) och vristerna har jag känt av. Värst var nog tårna. Mina lilltår är helt mosade, och har bildat en extra tå (blåsa kanske det kallas) under sig själv. Inte konstigt att det kändes lite i fötterna under maran. Tror till och med att jag drömde att man bara behövde 4 tår per fot. Lilltå: skärpning, annars åker du av! ;)

Men jag har varit nåt otroligt trött de senaste dagarna. Men det kanske mer har med sömnbrist att göra =) Jag behöver mkt sömn i vanliga fall, men efter maran har jag inte hunnit ta igen mig. Sova är underskattat. Sömn är nog svaret på många problem: Är du sötsugen eller bara trött? Är du arg och irriterad, eller kanske bara trött? Osv i all oändlighet. Sov så blir livet lättare!

Oh well, jag gick iaf trött som en zombie från jobbet bort till Odenplan och rabblade för mig själv att kroppen behövde yoga, även om jag var trött. Så kl.19 var jag igång på en Sats Yoga Fortsättningsklass på SATS Odenplan. Hade fått till 5min bålträning också innan klassen, det var typ allt jag orkade, ett set med 4×20 situps och sidoplankan, sen var jag helt slut och fick för mig att jag hade feber.

Yogaklassen var bra som vanligt, en lugn och trygg instruktör och jag kände igen passet. Det var bara att följa med och utföra, men idag tog jag ett ”fripass” och tog det väldigt lugnt. Kroppen var lite trött, balansen var lite halvkass och jag gjorde så gott jag kunde. Skönt att man inte behöver prestera iaf på yoga! Ryggen och benen tyckte iaf om det, all stretch och allt knakande. Avslappningen var skön den med men jag som var helt säker på att jag skulle somna gjorde såklart inte det. Efter yogan sen vart jag piggare!

Skönt att ha fått igång kroppen lite igen. Låter den gå på lågvarv några dagar till. För i helgen blir det mer holabaloo! =) (Får sysselsätta sig med något kul så att man kan mota bort en eventuell post-marathon-depp!)

>2 jun: Yoga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *