>Innecykling

Det är fortfarande ingen löpning på gång, än. Benen får vila lite till från det. Men ikväll blev det iaf lite cykling istället. Jag promenerade hem från jobbet, fixade lite hemma, peppade mig med grymme-musiken från ipoden och var sen redo att hoppa på trainern.

Jag valde ett catalystprogram att köra till, alltså bara olika motstånd under en viss tid. På stereon spelade musiken och på teven visades repris av Vänner. Det var bara att sätta igång och trampa!


Det blev ca 10min uppvärmning där jag körde på lugnt, och sen satte jag igång med intervaller. Körde 5 min intervaller där jag trampade på med tyngre växel och mer driv, följt av 2 min lättare rull. Körde så hela passet igenom, blev totalt 52 min träning.

Det var lite svårt att få upp pulsen idag, men det var ändå skönt att få trampa ur benen. En annan rörelse än löpningen, och benen kändes bra. Det var väl rätt bra att vänja baken också vid att sitta på sadeln. Jag försökte visualisera utecyklingen som sker under triathlon i helgen. Där är det kort, och ska gå fort! (Eller så fort det nu kan gå på ”träningstävling”).

>3 jun: Trainer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *