>Obalans?

Kroppen har varit lite knasig på sistone, i veckan nu efter maran. Vad är det med den här post-marathon-sjukan egentligen? Har hört om löpare som plötsligt blir sjuka, åker på världens förkylning och likande, efter en tuff prestation som en varm marathon.

För mig så har kroppen känt lite skum i veckan, jag var otroligt trött och tung i kroppen, men kunde träna på lite lugn träning tisdag, onsdag. Men så vaknade jag igår och var helt däckad. Var otroligt varm, feberkänning och svettningar. Blev att bara vila upp mig under dagen. Jag försöker lyssna på kroppen direkt och inte gå och dra ut på något som sen blir mycket värre och tar dagar att bli fri från. Så igårkväll mådde jag bättre igen och var redo för en bra ny dag, frisk och pigg och t.om lite träning kanske.

Men imorse vaknade jag istället med världens migrän, och fortfarande feberkänningar. Har legat däckad halva dagen och bara försökt sova bort migränen + lite hjälp från starkare värktabletter. Har vart ute på en kort promenad för att få rört på mig lite, och lite frisk luft, och har också ätit bra mat och druckit resorb, om nu kroppen skulle vara ur balans.

Vad är det med kroppen egentligen? Okej att man kan vara trött efter en utmanande prestation, men så här många dagar efteråt? Läste att Mia också känt liknande symptom. Har vilat under dagen och hoppas kroppen repar sig snabbt nu till imorgon.

Kanske inte bästa uppladdningen för en triathlonhelg. Men jag ser denna helg som mer än triathlontävlingar: jag ska till både Borås och Hindås, träffa Coach P och Colting, träffa triathleter, köra tävlingarna som triathlonträning, grilla och umgås med triathleterna från klubben på kvällen, och ha så kul som möjligt! Dessa tävlingar har jag inget prestationsmål med, det är bara att testa på triathlon första gången för säsongen. Och vad tiden har gått fort, känns som att det fortfarande är vår men så är tävlingssäsongen redan här!

Men som tur är, är det ju hela 57 dagar kvar till tävlingen, den som verkligen gäller!

>Inte bästa uppladdningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *