>Underbart, när det väl funkar

Hemma, tillbaka i vardagen igen och träningen fortsätter. Men cykling ute hinner jag inte med på en vardagkväll, så då får det bli innecykling på trainer istället. På schemat idag stod intervaller på trainern. Jag mekade och bytte hjul och riggade upp trainern när jag kom hem från jobbet. Allt bra så långt, men sen när jag ombytt skulle få igång trainern, så krånglade den massor. Alla dessa sladdar och grejer som måste sitta perfekt för att den ska funka, så otroligt irriterande! Men till slut efter mycket mekande så fick jag igång broms-motorn, och kunde börja cykla.

Lyssnade på musik och hade teven igång som underhållning. Sen var det bara att trampa på. Körde följande pass idag:

Uppvärmning 10 min

Intervaller: 10x4min tungt med kadens 80-85, 1 min rullvila emellan varje

Sist 6 min nedvarvning.


Under intervallerna försökte jag trycka på så mkt det gick, och få ett bra driv och rundtramp i benen. Fick inte upp pulsen jättehögt, men den är rätt låg på cykling för mig. Fick upp värmen och svetten rann! Trainern krånglade lite mitt i, efter 6 intervaller, men fick sen igång den igen och kunde avsluta passet.

Svettigt

Blev totalt 65 min ikväll. Glad att jag ens fick ihop ett pass! Ska bli skönt att cykla ute snart igen. Hoppas att trainern funkar bättre till nästa gång, annars lär jag få ett nervöst sammanbrott och kasta ut den! Grrrr…

>16 jun: Intervaller på trainer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *