>Anta utmaningen!

Är du sugen på att testa världens roligaste sport? Då ska du anmäla dig till TriathlonDagen, som anordnas den 5 juli i Stockholm!

TriathlonDagen


Även i år arrangerar Stockholm City Triathlon och SPIF Triathlon en Triathlondag för dig som är nyfiken på triathlon men aldrig provat eller för dig som kört någon enstaka tävling. Under dagen får du lära dig det du behöver veta för att kunna genomföra en tävling, vi går igenom allt från de första förberedelserna till målgång. Du får veta vilka prylar du måste ha och vilka du kan vara utan, vilka regler du måste känna till, hur växlingarna går till, hur det känns att simma i våtdräkt och mycket annat. Under dagen får du också tillfälle att se en minitävling live och att prova på själv. Vi kommer att hålla till på Djurgården, samma område som Mazda Stockholm Triathlon som går den 23 augusti.

Gå till www.triathlondagen.com och anmäl dig! Testa den roligaste sporten, så ses vi kanske på en tävling i sommar?

>Triathlondagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *