>Träning, återhämtning och fix

Torsdagens träning blev ett simpass på morgonen. Det var Mickes simträning, och bra som vanligt. Jag har dock inte riktigt kommit in i simningen helt igen, har fortfarande fastnat lite i min segfart, ett långsamt tempo som körs på exakt alla distanser. Men det blir att öva mer och köra lite mer rusher för att komma ur den och öka på farten!

Detta var morgonens pass:

Uppv. 300f.
200 catchup.
6×100 högsta medelsnitt, start 2:30.
200 catchup,
3x150f på högsta medelsnitt, start 3:30.
150rygg.
2x50f, med 8 första armtag hårt.
Totalt: 2000m, 60 min.

På kvällen efter jobbet cyklade jag sen min racer bort till Karin för att få min idrottsmassage. Bra med massage och gick igenom rygg, nacke, rumpa och ben. Är fortfarande rätt stel på ena höften/rumpan så det var riktigt jobbigt att bli masserad. Lägg sen till att det var varmt och svetten rann ;) Krävs en del mer coreträning för att få bukt på höften/rumpstelheten.

Sen gick vi hem till Karin med cykel. Hennes sambo Magnus var sen snäll nog att meka ihop de nya delarna på min cykel. Det var ny kassett som skulle på (11-23) och ny kedja. Samt ett nytt fint, fräscht däck på bakhjulet. Magnus mekade och jag och Karin slappade och tittade på, och försökte lära oss lite =) Superschysst att få hjälp! Och vad fin cykeln blev sen då! Cyklade sen försiktigt hem genom stan på kvällen. Cykeln var nu redo för triathlontävling. Men tydligen var inte jag det…

>2 jul: Simning och cykelmek

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *