>Funktionell mat

Okej. Så det var kanske inte så supersmart att springa 20km igår då, även om det kändes helt ok just då. Idag har förkylningen istället satt sig på rösten, är hes och har en sexig(?) röst, men fan jag vill ju träna! Men det blev ännu en vilodag. Förkyld, snuvig, men har iaf inte ont i halsen, så då kan det väl inte vara så farligt?


Dumma förkylning!

Så ikväll bestämde jag mig för att ge kroppen en vitamin- och antiförkylningsboost. Med massa vitlök! Och jag som inte ens tål särskilt mycket vitlök, tror jag. Men det återstår att se, bara jag blir av med förkylningen!

Här kommer det hemmasnickrade receptet:
– 2 apelsiner
– ½ citron
– 3-4 vitlöksklyftor
– 1 passionsfrukt
– jordgubbar


1. Samla 2. Hacka/Mixa 3. Drick!

Kör med stavmixer och voila! En jäkligt stinkande (men rätt ok smakande) smoothie!
Nu får jag hoppas att den fungerar och att jag är helfrisk imorgon då! (hoppas, hoppas).

En annan sak som ska vara bra är ju sömn, så…gonatt då!

>Vitlökscocktail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *