>Härliga Hellas

Ikväll var det dags att testa på lite träning igen, för att se om jag lyckats lura bort förkylningen. Vitlöksmixen igår verkade fungera en del dock. för det kändes bättre när jag vaknade imorse! Så ikväll hade jag bestämt träningsträff med Sara J, en kompis som nu också börjat med triathlon, kul! Vi bestämde oss för att göra en repris på Hellasgårdsträningen för två veckor sen, löpning och kanske lite simning i sjön.

Jag hade Löpning 15km (nivå 3) på schemat, så jag föreslog att vi sprang lite längre idag, än bara 10km slingan. Men det var helt upp till hur det kändes i kroppen, jag visste bara att det skulle bli lugnt tempo, för att låta kroppen bestämma.

Vi satte av på 10km-slingan och sprang på i lugnt snacketempo, pratade om allt möjligt och tiden gick förbi fort! Vi sprang på i skogen som var lite halvdunkel p.g.a molnen, men vi slapp iaf regn. Det var härligt att springa på stigarna, och vi hoppade fram mellan rötter och stenar, och även ormar! (iiik!)

Vid 7km kom det där berget där man inte kan springa särskilt fort och vi passerade klättrandes det och fortsatte bort en bit till. Sen vid 8km vände vi för att springa samma slinga tillbaka (samt gå nerför bergsknallen). Detta var lättare sagt än gjort, att hitta de gröna märkena på träden på andra hållet. Vi sprang på och snackade och lyckades ju springa på fel flera gånger så det blev lite stopp, vändningar och extrameter. Men till slut kom vi iaf tillbaka på rätt håll och avslutade med de sista nerförsbackarna, där man börjar med värsta uppför i början.

Löpning
Totalt: 15.9 km
Tid: 01:55:56 min
Tempo: 7:17
Puls (medel/max): 124/155 bpm

Vi samlade ihop drygt 15km och var rätt nöjda med det. Klockan hade hunnit bli mycket så vi skippade simmandet i sjön den här gången. Vi får åka dit för mer träning sen efter semestern igen!

Kroppen kändes rätt bra ändå idag. Fortfarande snuvig när jag sprang, men pulsen höll sig lägre idag, och konditionsmässigt och benen kändes helt ok. Har säkrat med en extra vitlöksmix ikväll igen, och hoppas på att vara utvilad, laddad och helfrisk till helgen!

>8 jul: Terränglöpning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *