>Träning med brorsan

Framme i Lund blev det sen lite kvällsträning. Gick igenom planen inför imorgon med Pasi på telefon och sen var det dags för ett superkort träningspass för att väcka igång musklerna igen och muskelminnet, så att kroppen är redo inför imorgon.


Redo för miniträning!

Jag fick med sällskap ut, brorsan, och fick rasta honom lite =) Först sprang vi en kort jogg, runt i området, på ängar och på gräs. Joggade lugnt och snackade hela tiden och fick sen till en fartökning sista 4-500m på ca 4:30-fart. Nu vaknade benen! Blev ca 25 min löpning, 3.7km.

Kom sen tillbaka och drog ut med cyklarna direkt. Jag på racern och brorsan på sin vanliga city/mtb-korsning. Vi cyklade på runt i området igen, på både vägar (men med mkt vägbulor), svängar och på cykelvägar. Kom tillbaka efter knappt 9min och knappt 4km, kortaste cykelturen ever, men det fick räcka!

>11 jul: Superkort löp + cykel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *