>Äntligen lite action!

Sitter i bilen på den raka fina motorvägen ner “hemåt”, mot Skåneland! Har vilat så mycket denna veckan så jag borde vara laddad till tusen, iaf i benen! Förkylningen är borta, och jag är taggad att träna, och ge järnet i triathlon!

Åker ner till skåne och kombinerar familjen/sporten. Jag (och mamma) hälsar på brorsan i Lund idag, och så kör jag Sövde Triathlon imorgon söndag. Sövde Triathlon är en halv-Ironman distans. En perfekt uppladdning inför Kalmar alltså, ett sätt att testa formen och väcka kroppen lite så att den sen hinner ladda om och köra dubbelt upp om 3 veckor!

Formen ja. Har vilat mer de senaste 2 veckorna, efter flera drygt-15h-veckor, och vad annorlunda det känns. För varför känner man sig som en stor blubb bara för att man vilat? När jag nyss kände mig i toppform? Oh well, får hoppas att det mest bara är en känsla, och att musklerna som varit i dvala vaknar till liv och presterar super imorgon! Cyklingen ser jag fram emot, och löpningen…och simningen! =) Äntligen triathlontävling igen!

>På väg söderut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *