>Kvällspass i solen

Jag är fortfarande sjukt trött. Kan jag inte ha semester snart så jag kan sova, sova, sova? Imorse var det helt omöjligt att vakna, stängde tydligen av mina 3 alarm i sömnen och vaknade en timme senare. Så morgonsimträningen blev inte av.

Men efter jobbet och en del fix igen med cykeln (som är tillbaka på Cykloteket för att byta till ett vevlager med _rätt_ längd på vevarmarna) kom jag sen iväg på träning ändå. Var rätt seg och trött, gick runt lite halvt likgiltig sådär, men lyckades ändå sätta mig på tunnelbanan mot söder.


Väl framme vid badet var jag förvånad hur lugnt det var i “simma snabbt”-banorna ändå i ute 50:an. Bara 3-4 pers/bana, det var ju inte helt overcrowded ändå. Hoppade i och började värma upp. Vad jag skulle simma idag hade jag klart för mig, hade fått lite tips på program från simcoach Micke.

Körde följande:

Uppv 300f

Sedan set med 4x(100f tufft, 300f lugnt).

Avbad 100f/back.
Totalt: 2000m, 48 min.

Det kändes väldigt skönt att simma ikväll, att få igång kroppen och rygg/nacke igen. Jag simmade på, men blev inte så snabbt/hårt på 100-ingarna, jag hade inte så mycket kraft att trycka på med. Hostade lite med, och är fortf lite snuvig. Hoppas det släpper snart. Var skönt att få rört på sig lite ikväll iaf.

>14 jul: Simning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *