>Söderut på semestern

Tänka sig, nu har tiden äntligen kommit för årets sommarsemester! 3 veckor ledighet, med massor med tid för träning, återhämtning, vila, och ja tävlingen med stort T: Kalmar Triathlon =)

Slutet av veckan spenderades med återhämtning och materialfix. Ingen morgonträning då jag varit helt för trött helt enkelt.

I torsdags var jag hos Karin för idrottsmassage, och fick även knäckt till ryggen (hon är även kiropraktor). Inte konstigt att jag hade haft ont i höften/rumpan och musklerna där, mitt bäcken är lite snett och musklerna drar hårt så då blir ena benet kortare än det andra. Men som tur är ska det vara fixat nu! Sen blev det tuff massage och mycket på rygg, nacke och rumpan då. Jag fick stå ut, för jag vill ju att det ska släppa så att kroppen är i balans igen.

Även i veckan har det blivit många turer till Cykloteket, som i stressen(?) satte på fel vevparti på min cykel (fel vevarmslängd). Så först var det väntan på ett nytt rätt sådant, men då det inte kom fram i tid, så fick det bli gamla vevpartiet men nu med ett nytt vevlager som _hann_ bli beställt och komma fram i tid. Hängde ni med? Så nu har jag mitt gamla Truvativ-vevparti med nytt vevlager som inte glappar. Perfekt! Så fick hem cykeln igår fredag, tur det för snart ska den användas, och det rejält!


Cykeln är hemma igen!

Idag, första semesterdagen, har spenderats med familjen (med syrran, systerbarnen) på Gröna Lund. Solsken och nöje ute på djurgården där alla andra turister hänger, kändes verkligen semestrigt!

Nu ikväll blir det till att packa. Packa träningskläderna till cykling, löpning och simning. Mest cykelkläder kanske, för imorgon kör jag ner till Halland för att cykla! Ska på Laholm Motions-6-dagars cykellopp som körs från Laholm, runt över till Småland och Skåne.

För mig blir det 5 dagars bra cykling, allt från 9-14 mil/dag. Sen lite löpning och simning på det så blir det en otroligt bra boostvecka. Boost i träningsglädje och träning, och vila! Jag och Sara ska träna en del ihop med, ska bli superkul, var så längesen sist!

Så första semesterveckan blir i Laholm, andra veckan på Öland med helgen i Kalmar. Tredje semsterveckan är oplanerad hittills. Mitt sikte och fokus ligger på den 1 aug!

>Semester!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *