På tur på tantcykel

Igår onsdag hade vi vilodag här på M6 i Laholm. Ingen organiserad cykelrunda alltså. Jag passade på att träffa en kompis, Ulrica, som var hemma i Lund. Och på vilodagen blev det alltså mer cykling! Vi sågs i Lund och bestämde rätt snart att åka iväg på lite utflyktsäventyr. Vi körde till Landskrona och tog båten över till Ven. På lilla ön Ven cyklar man. Och man cyklar från ena änden till andra på knappt 10 minuter. =)

Vi hade picknick med, och hyrde enväxlade tantcyklar som vägde bly, surrade fast packningen och cyklade iväg, på grusvägar längs med Vens kuster och rakt över ön och passerade kyrkor, Tycho Brahes ställe och lite annat. Mycket turister, men ändå lugnt nere på stranden där vi stannade och fikade. Vi fick sol/dis hela dagen, förutom sista timmen då regnet började sila ner. Jag tycker det regnar rätt mkt i söder, ska det inte vara sommar? Jag har ju semester!

Det var ett roligt litet äventyr vi var på, aktiv vila och himla kul =)

22 jul: Vilodag: Cykling på Ven

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *