Cykelsemestern

Så var man hemma igen efter en härlig vecka nere i Laholm. Det blev en vecka med cykelboost, totalt 61 mil på 5 dagar, trevliga cyklister från hela sverige och grym cykling på otroligt fina vägar i det lite lite småduggande regnet och den milda blåsten ;)

Idag är det vilodag, med verkligen fokus på vila! Har sovit ut, halva dagen, riktigt skönt när man gått upp 06.30 i en hel vecka på semestern!

Nu börjar den verkliga nedräkningen till Kalmar Triathlon, bara 6 dagar kvar nu! Det är riktigt spännande, men efter cykelboosten känns det så mycket bättre för formen och träningssjälvförtroendet. Jag kan, och jag ska ha en riktigt bra och rolig, lång (inte FÖR lång!) träningsdag nästa lördag!

Vilodag efter M6 i Laholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *