Badande och solande

Sen i förmiddags har Sara och jag varit nere på byn i Borgholm, promenerat runt i byn och bort till stranden. Det var soligt och varmt ända tills vi kom fram till stranden, då det blev molnigt. Men solen tar visst ännu bättre i dis, så det var bara att slänga sig ner på handduken och byta om till bikini!

Efter lite picknickande och skvallertidningsläsande var det sen dags för att bada lite. Och jag ville inte bara bada, jag ville simma! Men hade ju inte våtdräkten med, men goggles och badmössa, så det fick bli lite övning inför lördag.

Vi simmade längs med bryggan ut till en liten flotte, där Sara sen satt och höll koll medans jag simmade lite extra. Via flotten till nästa brygga, tillbaka, sen mot andra bryggan mot stranden, upp och sprang lite i det knähöga vattnet (bra träning, men ansågs nog som en tok av badgästerna) och sprang tillbaka och simmade ut till flotten igen. Höll på att simma där fram och tillbaka i 20min. Kort och bra träningspass!

Sen blev det mer promenerande tillbaka via byn och hem, och lite glass (sorbet för mig)-ätande bland resten av turisterna här på Öland!
29 jul: Laddar på Öland, del 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *