Spikmatta och morgonjogg

Gårdagen bestod av sovmorgon, packande och till sist hämtade vi min cykel på CykelCity innan vi körde mot Öland. Cykeln är nu fixad och ska vara i toppform till på lördag, hoppas bara jag är det också!

Kom fram till Borgholm sent igårkväll och lyckades pricka in att komma samtidigt som Sara, som är här och hälsar på! Efter att ha packat in allt och fixat, så blev det sen cykelsnack samtidigt som vi båda testade spikmattan jag tagit med. Ingen kick av den kanske, men en avslappnad rygg. Men man blir lite otålig när man ligger på den, särskilt i början när det mest gör ont och man bara väntar på spikmattevälsignelsen!

Imorse sov vi ut ordentligt, det är så skönt att sova! Och har man semester så har man =) När vi vaknat lurade jag och Sara ut varann på att gå en “powerwalk”, men båda visste nog att vi skulle morgonjogga. Men att gå låter ju lättare och om det gör att man tar sig ut så är det en bra vit lögn ;) Solen sken och det var varmt, men så var det redan förmiddag då, så rätt sen morgonjogg.

Vi sprang ut bakom huset på en lugn enslig väg, ut mot fälten, vindmöllorna och “landet”. Sprang förbi gårdar och små hus, väldigt fint! I början var det rätt segt att få igång kroppen, men det kändes bättre allt eftersom. Vi sprang på tills vägen tog slut med en grusväg ut till en gård, sen vände vi och tog samma väg tillbaka.

Löpning
Totalt: 3.9 km
Tid: 24:32 min
Tempo: 6:17
Puls (medel/max): 142/158 bpm

Vi ökade en del på vägen tillbaka och kroppen kändes pigg! Sen blev det frukost i solen i trädgården och nu är det dags att ge sig ner på byn. Mer träning på gång, men också mer återhämtning och laddande i solen!

29 jul: Laddar på Öland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *