Väckelsejogg och packande

Nu är det nära! Imorgon vid denna tiden håller jag på och cyklar mina 18mil. I solsken och inte så hård motvind hoppas jag, väderleksrapporten sen bra ut med 20grader, sol och mild vind! Perfekt!

Imorse blev det sista lilla korta passet innan morgondagen, en morgonjogg såhär dan före dan. Jag sov till 08 och gav mig sen ut för en minitur. Solen sken och det kändes skönt att komma ut! Det blev en lugn morgonjogg ut på vägen bakom huset, där jag och Sara sprang i förrgår.

Jag sprang drygt 10min ut på vägen med otroligt fin utsikt och skön lugn miljö. Sprang förbi hästhagar och vindmöllor och lantliga hus. Bara trippade på med mina små energisnåla löparsteg och tiden gick fort. Det kändes lugnt och bra och jag vände och sprang på lite hemåt, men inte så fort. Benen ska ju bara väckas lite smått, så att de är redo för imorgon!

Löpning
Totalt: 3.5 km
Tid: 20:42 min
Tempo: 5:59
Puls (medel/max): 138/153 bpm

Nu blir det mer packning och snart bär det av in till Kalmar! Åååh vad roligt! Nummerlappshämtning, föredrag av Kari Martens (han som gjort en 10xIronman) och ska bli kul att träffa alla triathleter som man känner sen årets läger/tävlingar/träningar. En riktig triathlonreunion alltså! Och heja fram de som kör sprint/mini-tävlingen idag. Och så ladda – ladda, ladda, ladda!

31 jul: Laddar på Öland, del 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *