Soundtracket till Kalmar 09

En sak som är superviktig under längre triathlon är ju hejarklacken. Utan hejarop och pepp blir det oerhört mycket svårare! Lite pepp och genast känns det bättre, men under vissa stunder under loppet är det svårt att höra hejarklacken, t.ex. när man är mitt ute under simningen eller långt ute på cyklingen.

Men då får man använda sig av lite självpepp, lite “Själv är bästa dräng“-stuk. Och det var just under simningen under första varvet, när jag var där ute i de guppande vågorna med hundratals andra triathleter simmande framför, runt och bakom mig. Där i morgonljuset, ute i havet, och den här häftiga känslan kom “jag är ju med i en ironman, jag kör ju en ironman!” och samtidigt kom jag ju att tänka på att “jag har ju redan kört en gång, jag ÄR ju en ironWoman!“.

Och det var då, det var då soundtracket kom till mig, bara ploppade upp i huvet och var dagens räddning. Dagens soundtrack som spelades om och om igen i huvudet, och peppade mig framåt. Här kommer den:

Karins version – I am an IronWoman

Texten är väldigt enkel (bara refrängen som räknas såklart, singalong!) :

I am an IronWomaaaaan, nobody I’d rather be
I am an IronWomaaaaaaaan, can’t take that away from me!

Och det funkade rätt bra, i de stunder jag behövde självpepp. Annars var hejarklacken (SCT) och alla andra på plats i Kalmar helt underbara – tack för allt stöd och pepp!!

I am an IronWoman!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *