I am an IronWomaaaaan! (again)

Så har jag genomfört och klarat av min andra Ironman, Kalmar Triathlon! Det var en solig dag, med en del vind. Det gjorde förhållandena lite tuffare på banan: vågor vid simningen, lite blåsigt på cykligen och sen rätt soligt och varmt på löpningen. Men jag fixade det!

Jag hade en otroligt bra dag, hade kul och njöt under loppet. Detta var ju dagen som jag väntat på och längtat efter i ett års tid, och som jag tränat för under hela säsongen. Det var nu det gällde!

Mitt mål var att slå förra årets tid med en timme (då körde jag på 13:43) och det lyckades jag med råge, kapade PB med hela 72minuter! Så jag är nöjd! Toknöjd! Och lever på adrenalinkicken och tävlingsruset nu hela veckan hoppas jag =)

En mer utförlig race-report kommer snart, jag ska bara skriva ner allt, och komma ihåg hela dagen. Och vila benen lite (och min ena blåa tånagel)! Blir vilodagar nu, och jag ska njuta av min prestation! Det var en underbart rolig dag!

Kalmar Järnmannen – 12:31:42

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *