>Slappt

Dagarna som har passerat har varit verkliga vilodagar, jag har inte gjort många knop! Mycket sömn, lite promenader, vilande och har försökt tänka och njuta av loppet och hur jag presterade. Det gäller att njuta lite innan man sätter upp nya mål att jobba vidare mot!

Här på Öland har det varit lugnt och skönt, riktigt “på landet”-känsla, helt perfekt! Idag var vi på en utflykt upp mot norra delen och ut på norra udden och fyren Långe Erik. Lite promenerande i solen, och fika på vägen hem. Annars har det blivit en del tedrickande och bokläsning (icke träningsrelaterat), sånt som jag inte har tagit mig tid till hemma.

Imorgon bär det dock av hem till Stockholm igen. Skönt med semester denna veckan att hinna återhämta sig och börja mjukstarta träningen igen. Imorgon börjar jag med ett spinningpass, som Sara och Tessan anordnat, ett bloggträff-spinnpass! Ska bli roligt, och rätt så lugnt för min del. Men kroppen känns väldigt bra ändå, benen och musklerna känns helt ok, och en blå tånagel blir inte värre av lite spinning! =)

Tack så mycket för alla gratulationer och pepp efter loppet i helgen, via bloggen/sms/mail! Det har betytt mycket för mig!! Kram!

>Vilodagar på Öland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *