>Stark på cykeln

Efter 3 hela vilodagar var det dags att sätta igång kroppen igen, komma igång med lite “lätt” träning. Då passade det ju bra med att vara med på blogg-spinnpasset som Sara dragit igång där Terese var instruktör!

Vi var ett gäng tjejer som möttes upp vid SATS Hötorget på kvällen efter alla de ordinarie passen på schemat körts. Vi var inte så jättemånga, fyllde bara upp de första två raderna i salen, men vi hade stämning som att det var fullt! Det var alltså Tessan som körde ett av sina pass, riktigt bra med massor med småintervaller under passet till bra musik.

Jag hade ju planerat att köra på lite lugnt nu som första pass efter IM, men passet var peppande och kroppen kändes såpass bra så jag körde på lite extra! Jag kände mig stark i benen och glad i sinnet. Visualiserade att jag cyklade där i Kalmar, snabbt på den roliga banan och jag var bara så glad att träna igen och att känna att jag är i bra form!

Vi körde på för fullt i 55min och svetten rann! Men riktigt roligt var det! Efter dusch gick vi sen vidare och tog en fika på kvällen. Det var jättekul att träffa alla bloggare och snacka träning och annat! Träffade bl.a Åsa, som jag känner sen innan, vi träffades och umgicks och tränade en massa ihop när vi båda bodde i Australien, för sådär 6 år sen! Och nu bor vi båda i Sthlm och träffas via bloggen. Vilket sammanträffande! =)

>5 aug: Blogg-spinning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *