>Lagpepp och poängjakt

I höst ska vi upprepa vårens viktsuccé. Under 18 veckor ska jag och Sara fightas i kampen ”Who is the Biggest Loser? 2.0

Men denna gång gör vi det ihop. Som ett lag. Vi tävlar mot ett virtuellt motståndarlag som vi har som mål att slå varje vecka. Den första veckan går motståndarlaget totalt ner 2.0kg och fortsätter att gå ner lite mindre för varje vecka. Den sista veckan går de ner 0.64kg. Har jag och Sara en sammanlagd viktnedgång som är större än motståndarlagets så får vi ett poäng var. Förlorar vi mot motståndarlaget får vi båda en ”straffrunda”.

Vårt totala mål är att gå ner 10kg var på dessa 18 veckor. Lyckas vi med detta vinner vi finalen!

Varje vecka kommer vi även att fightas mot en utmaning. En utmaning som handlar om kost eller träning. Utmaningen gör vi individuellt. Karin för sig. Sara för sig. Den som klarar utmaningen får ytterligare en poäng. Så fort jag eller Sara lyckats få ihop 5 poäng (från både vikt och utmaningar) är vi värda en belöning.

Kommande vecka består vår utmaning i att:
– Äta lagad middag 5 dagar i veckan

Följ oss under hösten och vintern, 18 veckor framöver! Resultat redovisas på torsdagar!

>Who is the Biggest Loser? 2.0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *