>Benen funkar!

Det har blivit mer vila de senaste dagarna. Jag har varit trött, sovtrött och sovit massor. Igår var jag hos naprapaten och fick uträtat ryggen igen, knäckning av rygg, nacke och höften. Kändes bra och nu har jag mer rörlighet igen! Men sen dess har jag mest bara sovit, sovit på eftermiddagen igår och sovit på förmiddagen idag. Hoppas att kroppen är återhämtad snart igen!

Idag var det dags för lite träning igen. Jag väntade till kvällen för att slippa den varmaste solen mitt på dagen. Strax innan kl.20 gav jag mig ut. Innan dess hade jag meckat lite med min blånagel på stortån. Skulle klippa den lite så den inte gjorde mer ont, men råkade visst samtidigt klippa hål på nån sorts blodblåsa under nageln. Lite gross men det var nog bara bra ändå att det kom ut, sen blev den tejpad med låster innan löprundan.

Det blev en skön lugn löptur på rätt lugna gångvägar runt Kungsholmen. Jag ville mest springa på lite lugnt för att testa benen och ja tån då. I början kändes det riktigt segt och tungt i benen, men jag lät det kännas så, det fick vara ok. Det är ju faktiskt inte ens en vecka sen jag körde IM. Knäppt vad det känns som att det var mycket längre sen!

Jag sprang lugnt på bort till stadshuset, och sen bort via norrmälarstrand till rålis. I rålis tog jag ett varv på 1km-slingan och tänkte att här springer jag och är allas “dåliga samvete”, om de nu skulle vilja träna(?). Man känner sig som värst odd hurtbullen där bland alla festande människor en fredagsommarkväll. Men men, jag sprang på och lyssnade på min bra musik och njöt. Här kommer en härlig låt att springa till!

Sean Kingston – Fire Burning

Sen blev det samma väg hemåt igen. Benen och kroppen kändes nu som vanligt igen, det gick bra att springa. Men pulsen kanske var lite hög för att vara lugnt pass? Kanske ett tecken på att kroppen behöver lite lugna pass några dagar till. Jag försökte iaf att hålla igen och inte öka på för mycket på vägen tillbaka.

Löpning
Totalt: 8.6 km
Tid: 49:08 min
Tempo: 5:42
Puls (medel/max): 151/173 bpm

Riktigt skönt att komma ut och springa ikväll! Är glad att kroppen funkar så bra =)

>7 aug: Kvällslöpning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *