>Kortis

Det höll på att inte bli någon träning alls idag. Sov länge, och dagen gick och det var varmt, för varmt för en löptur kände jag. Dagen gick och ikväll var jag hungrig och valde att börja laga mat istället för att ge mig ut och springa. Men under tiden potatisen kokade ångrade jag mig, jag ville ju ut! Så lagom till att den var färdig, var jag ombytt och redo för en kort löptur!

Klockan var rätt mycket och det var mest partyfolket som var ute vid denna tiden. Men några få löpare mötte jag. Är det riktigt varmt på dagen så är det ju så skönt att springa på kvällen istället!

Eftersom klockan var så mkt valde jag en kortare tur än igår, jag sprang direkt ner mot rålis och tog den vägen runt kungsholmen idag. Det kändes segt och tungt i benen idag igen i början, men jag bara joggade på. Efter ett tag hade jag fått upp värmen och flåset och kunde öka på en del och benen kändes ok.

Sprang förbi rålis, norrmälarstrand och via rådhuset hem via karlbergskanalen. Ökade på där jag sprang, men kände att det var tungt idag! Inte tungt i benen, men det kändes jobbigt. Pulsen var lite hög idag igen. Men jag gav inte upp och fortsatte i bra fart längs med karlbergskanalen hem. Var helt underbart att se solnedgången över kanalen där. Så vackert!

Löpning
Totalt: 5.4 km
Tid: 29:41 min
Tempo: 5:30
Puls (medel/max): 161/178 bpm

Det var rätt skönt att komma ut ändå! Och potatisen fanns ju kvar när jag kom hem! Ibland får man prioritera!

>8 aug: Kort kvällslöpning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *