>Rolig statistik!

Ironmanstatistik.se finns det rolig statistik för oss statistiknördar! Där har Stefan Norman, en svensk som kört IM samlat ihop alla svenska resultat för IM. Där finns listor för bästa resultat män/kvinnor, samt antal IMs och bästa resultat på tävlingar osv. Kul att kolla in!

Efter min krossning av mitt förra PB med 72 min lyckades jag nu klättra rejält på listan. från en 103:e plats innan Kalmar till nu en 73:e plats! Har för mig att det var 125 damer förra året, och nu är det 145 svenska damer som genomfört en IM! Coolt att vi blir fler!

För att köra en IM är tufft men också roligt! Hur kul jag hade det iår kan man nu se på bilder från Kalmar, som jag lagt upp på hemsidan under foto. Check it out!

>Ironmanstatistik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *